Laden...
Klein momentje, aub.
Hmm. Het duurt blijkbaar wel even. Misschien kun je de pagina eens opnieuw laden?

We stappen over naar het Orange-netwerk!

 

We staan nu voor de eindsprint: tussen april en juni zetten we geleidelijk alle Vikings over van het BASE- naar het Orange-netwerk. Je blijft natuurlijk Mobile Viking, maar we gaan dus wel het netwerk van Orange gebruiken. Waarom? Omdat er aan de eindmeet een beter aanbod in het verschiet ligt. Méér mobiele data, vlijmscherp geprijsd. Daarom.

Welke impact heeft deze overzetting? Als Viking merk je van deze overstap trouwens helemaal niets als je toestel aan staat. Enkele dagen voor je overzetting sturen we je een sms’je, en zodra je actief bent op het Orange-netwerk, krijg je een tweede sms ter bevestiging. Sms’en naar een data-only simkaart, dat kan anno 2019 nog niet. Als je dus een data-only simkaart hebt, zul je van die overzetting niets merken.

Ben je benieuwd naar jouw algemene dekking op Orange? Kijk dan hier. Je dekking op een specifiek Belgisch adres kun je hier bekijken.

Grondig getest
En om zeker te zijn dat je van die overzetting niets merkt, hebben we achter de schermen al maandenlang getest met Vikings, en dan weet je automatisch dat de lat voor die tests heel hoog lag. Dit hebben zij over hun overzetting gezegd:

nl-quote-4
nl-quote-2

nl-quote-3

Heb je nog vragen? Vind dan hier je antwoord.

Laatste rechte lijn
Eén ding is zeker: na deze overstap naar Orange is het echt wel gedaan met overzetten, verhuizen, nieuwe simkaarten, … noem maar op. Nu gaat onze volle focus naar nieuwe producten voor jullie. Zet je al maar schrap.

Delen op