Laden...
Klein momentje, aub.
Hmm. Het duurt blijkbaar wel even. Misschien kun je de pagina eens opnieuw laden?

Zijn abonnementen met gsm voordeliger? Nee!

  • 28 januari 2019
  • Delen
 

Je kunt tegenwoordig amper de straat over, of je krijgt wel een of andere smartphonedeal rond je oren gezwaaid. Een smartphone op de kop tikken voor € 9, een mens zou voor minder de pas inhouden. Maar laat je niet meteen het hoofd dol maken, want eigenlijk zijn die deals helemaal niet voordelig.

Hieronder hebben we even de proef op de som genomen met de Huawei P Smart 2019. Daar wordt ook meteen duidelijk waarom we bij Mobile Vikings niet aan zo’n “promo’s” doen. Nee, wij verkiezen transparantie.


Hier komt het in feite op neer
Je betaalt minstens € 97,76 te veel… Bij Mobile Vikings ben je dus voordeliger af. Maar niet alleen onze abonnementen zijn voordelig (dikke data- of belbundels, geen contracten met een minimumtermijn want die zijn vies,…), dankzij de Viking Deals doe je er nog een schepje bovenop.

En het kan nog beter
Want op die aankoopprijs van € 199 (bijv. bij Mediamarkt) krijg je met een Viking Deal een deel van je aankoopbedrag terug om je telefoonrekening te betalen. En bovendien is die nieuwe smartphone dan ook meteen van jou. So… just saying…

Ben je dus op zoek naar een gsm-abonnement en wil je je niet laten bedotten, bekijk dan zeker ook onze abonnementen. En koop die smartphone gewoon zelf.

ontdek onze abonnementen

*Prijzen zoals vermeld op de betreffende websites op 29/3/2019.

abonnement

Delen op